Lördag

Idag har jag varit på loppis och fyndat lite.

Sen var jag med familjen på IKEA och köpte ny skrivbordsstol, äntligen kan man sitta bekvämt framför datorn.

Sixten fick en röd, svartprickig skallra och en nyckelpiga som piper, supergulligt. Och så hittade jag en pytteliten krokodil med röda prickar också, som passar fint när vi sjunger sången : "nyss så träffa jag en krokodil som körde runt i en bil...." Ni vet?

Nu ska jag och Klas dricka thé och äta kanelbullar som hans pappa gjort till oss :)

Hoppas ni har en trevlig helg, det har jag!

Ciao

image207

Note to self

1. Bli bättre på att prioritera
2. Försöka att inte missupfatta och misstolka saker till det sämre
3. Göra handling av många av mina tankar
4. Ta tag i saker innan de blir till en större sak än nödvändigt

Klarare i huvudet nu. Det skaver dock fortfarande i hjärtat.

Time to hit the bed.

Argh!

Jag är så jäkla arg, förvirrad, irriterad, ledsen. Fattar ingenting. Jag får inga förklaringar utan ska läsa tankar?

Shop till you drop

Den senaste dagarna har gått i shoppingens tecken. Det händer något konstigt med mig varje gång jag åker till Stockholm. I vanliga fall är jag inte särskilt spontan när jag ska köpa något, utan jag funderar och klurar innan jag slår till eller låter bli. När jag kommer till Stockholm blir det dock helt tvärtom! Jag hinner knappt ta rätt storlek  på plaggen innan jag står i kassan. Why? Den som det visste.

   Så ja, kulorna har rullat här. Men trots min superspontanitet har jag faktiskt inte köpt något jag ångrat när jag kommit hem. Eller jo, har fått lämna tillbaka ett par jeans och en body för det blev för stora storlekar eftersom jag inte orkade prova innan jag köpte det, är ju så bökigt med barnvagn. Jeansen vill jag dock fortfarande ha, men har inte hittat några 36:or. Ja, jag var tvungen att skriva storleken för jag är så nöjd med att det bara är 4 månader sen jag födde Sixten och jag kan ha strl 36 i jeans! Alltså inte tum, men det förstod ni väl?! Jag köpte två par svarta pumps igår  också eftersom jag inte kunde bestämma mig för vilka jag gillade bäst, men idag går ett par tillbaka till affären. Annars har det mest blivit kläder till Sixten faktiskt och lite hemligheter till Klas som han skafå i påskägget.

   Lilla hjärtat sover just nu, men när han har vaknat ska vi bege oss in till City och möta upp Ellen och Johanna för lite mer shopping innan tåget tar oss hem till Jönköping igen. Oh, saknar Klas! Annars är det inget jag längtar efter. Skulle gärna stannat ett tag till om det inte vore för att Klas inte är här. Igår kom jag på hur bra jag trivs i Stockholm och att jag gärna skulle flytta hit någon dag. Jag trivs bra i Jönköping också, det funkar tills vidare, men omväxling förnöjer ju.

Ciao


Mot storstan'

Fy fasen vad dålig jag har varit på att uppdatera min blogg. Jag tänker väldigt ofta att -Det här ska jag blogga om! Men icke... Tiden räcker inte till, lusten infinner sig inte när tid finnes?

Nu skriver jag iallafall. Så vad har hänt sen senast? Just det, Danielles fest förrförra helgen var superrolig! Det blev riktigt drag med mina vänner, cosmopolitans, Sing-star och en tripp till Bongo. Där brukar halva min bekantskapskrets infinna sig en lördag, men jag kände inte igen en kotte?! Antar att det är så det går när man inte har varit på krogen på mer än ett halvår? Vart hänger alla nu?

Sixten blir bara starkare och stadigare för varje dag. Den här veckan har han lyckats vända sig från rygg till mage för första gången, han såg helt nöjd ut efteråt. Sötnosen. Han har ganska bra balans också, sitter själv utan stöd, dock väldigt framåtlutad, som en liten hösäck, så man kan väl inte kalla det att "sitta" riktigt än. Men jag är en ruskigt stolt mamma. Det hade jag varit även om han inte varit så här "tidig", för han är så jäkla underbar och har så himla skön personlighet! Ja, 3½-månads bebisar har faktiskt presonlighet!

Så vad händer nu till helgen? Med tanke på rubriken kanske ni har listat ut det? Inte? Jag och Sixten tar tåget till Stockholm tidigt imorgon bitti för att hälsa på min mamma (som numera är bosatt där), shoppa och träffa Ellen och Johanna. Danielle som ockå är där i helgen tror jag tyvärr inte jag hinner träffa. Får se till att ses på hemmaplan istället.

Well, vi återkommer på tisdagkväll. Ska försöka uppdatera då.

Tills dess, ha det underbart och kommentera gärna!

Ciao!

Galej!

Världens bästa Danielle har fyllt  20 år och ikväll vankas det fest! Mejken är lagd och nu sitter jag som bäst och lackar naglarna. Börjar känna mig mer och mer pepp! Yeah!

   Mitt älskade lilla hjärta ligger på ett täcke och sover, och hans mormor (barnvakten) gör detsamma i soffan. Får ta och väcka dem snart. Det är strax pyjamas -och kvällsmatdags för Sixten för att han sedan ska sova på riktigt för natten.

Ohh, nu är det dags att byta om till bästa partystassen!

Ciao!