Mysmåndag




Åh, jag har haft en så himla härlig start på veckan! Jag och Sixten har varit lediga, slappat, skrattat och uträttat några ärenden. När Klas kom hem tände jag grillen och vi hängde ute en stund. Sen åt vi grillad kyckling, potatisklyftor och bea! Nu ska jag lägga duscha och lägga mask både i håret och i ansiktet. Sen är det dags för skönhetssömnen. Sista veckan i skolan nu, skulle man kunna säga. Nästa vecka har jag bara en redovisning och så  börjar jag gå bredvid i Eksjö för att lära upp mig inför sommarjobbet! Wiie, vad kul det ska bli. Börjar dock bli väldigt nervös...

Postat!

Nu är äntligen alla inbjudningar postade, så när som på en som vi förstås sparat som minne. Skönt att det är avklarat. Ska visa insidan av inbjudan när bröllopet ägt rum.
Har postat hindersprövningspappren och anmälan om efternamn till Skatteverket nu också. Jag ska byta till Klas efternamn, men inte som man brukar i samband med vigseln, utan efteråt. Anledningen till det är att vi redan bokat vår bröllopsresa, där jag står med mitt nuvarande efternamn och eftersom vi reser två dagar efter bröllopet hinner jag inte skaffa ett nytt pass med nya efternamnet. Så namnbytet får ske när vi kommit hem.

Cake

Mamma ringde för en stund sen och sa att jag var tvungen att slå på TV4+ genast! Åh, tack för att du ringde mamma! Vilka fantastiska maränghjärtan, cupcakes och vilken smarrig bröllopstårta Leila bakade! Vi har inte bestämt dessert och tårta riktigt än, även om jag har mycket idéer om det redan. Blev väldigt sugen nu!

bild: recept.nu

Make-up CHECK!




Nu har jag bokat tid för make-up på bröllopsdagen. Det blir på FACE Stockholm av samma tjej som gjorde min make-up till studentbalen, när det begav sig, och då var jag jättenöjd. Var rädd att det skulle vara kört med tiden, för jag trodde jag var för sent ute. Men det fanns tider hela dagen så jag och hon som ska sminka mig kom överens om, vad vi tror blir en bra tid, är färdig ca. 1½ timme innan vigseln. Då finns det tid för påklädning, fix och trix, fnitter och bubbel?! Jag ska boka tid för provsminkning också, men ska vänta tills jag får mitt jobbschema för sommaren, för att undvika krockar.

*Make-up CHECK!

Har jag sagt att vi fått ut (nästan) alla inbjudningar nu?! Äntligen! Många har redan svarat :) Sista o.s.a är 14 juni. Åhh, nu börjar det faktiskt pirra i mig. Bara 78 dagar kvar! Galet!

bild: Facestockholm.com

Bitarna faller på plats

Jag börjar känna att bitarna i planeringen till bröllopet sakta men säkert börjar falla på plats.
Det här har vi gjort senaste veckorna:

-Pratat och bekräftat vigselplats och tid med vigselförättaren
-Bokat bröllopsresa
-Bokat svit för hotellnatten
-Beställt ringar
-Börjat tillverkningen av inbjudningskort, de ska ut snarast

Stora och viktiga bitar.

Den närmsta tiden tänkte vi boka in ett samtal med kvinnan som är ansvarig för maten, så att vi får det precis så som vi vill ha det. Det är mycket jobb och planering med bröllop, samtidigt är det väldigt kul, iallafall när man lyckas bestämma sig för vad det är man vill ha.