A very merry christmas!

God Jul önskar jag er alla!

Det här är den bästa julen någonsin.

Jag och min älskade har förlovat oss!

Klas, all I want for christmas, is you!

Confession

Idag, eller rättare sagt igår, fredag, var dagen D. Invigning av restaurangen. Har slitit och svettats som ett djur senaste veckan med alla förberedelser, man kunde nästa tro att jag var delägare. Och så kom äntligen öppningsdagen, som vi alla väntat läänge på. Det gick väldigt bra. Över förväntan, från min sida iaf.! Och det var skojigt! Känns som vi är ett riktigt bra gäng som jobbar tillsammans! Enda nackdelen är att jag är helt slut i både kroppen och huvudet! Har ont i muskler jag inte ens visste fanns. Så nu väntar sängen. Det är en arbetsdag till, innan julafton. Men det blir antagligen lugnt (tur, för det är första gången jag ska ha egna bord att servera), värre blir det på juldagen som också innebär jobb. Ingen utgång för mig då alltså...Tyvärr! Nee, nu ska jag verkligen sova.

Ciao

Charlie

Med julen bakom knuten

Nu har jag äntligen mer klart för mig. Jag börjar jobba på fredag, då restaurang Confession slår upp portarna. Äntligen! Har lärt mig kassan och sånt idag. Känns jätteroligt och spännande. Bara att hoppas att man inte krossar allt porslin eller häller sås i huvudet på någon gäst. Äntligen blir det lite klirr i kassan. Fick mycket högre lön än vad jag trodde också, skrev avtal idag, underbart!

Granen blev kanonfin. Den står och lyser och tindrar. Det måste vara den finaste granen jag någonsin sett.

Imorgon är det klappjakt som gäller! Sista chansen eftersom jag kommer jobba häcken av mig alla andra dagar innan jul. Jisses. Hur ska detta gå? Nae, det är faktiskt inte så farligt som det verkar. Läget är under kontroll. Vet ungefär vad jag ska köpa till alla. Enda kruxet är att jag antagligen kommer spräcka min budget. Men vad sjutton, det är ju bara jul en gång om året.

Roligast idag är att Klas har köpt ny TV. Bort med 20" fram med 37" LCD. Blir fin Ugly Betty+Grey's Anatomy-kväll.

Det här inlägget låter säkert väldigt skrytigt. Det står jag för. Har känt mig så låg de senaste dagarna. Så ibland är det skönt att vara riktigt nöjd.

Puss

Charlie

Christmas tree

Idag har jag och Klas köpt vår första gemensamma julgran. Den är ganska liten och söt. Ikväll ska den kläs. Jag vet, vi är tidigt ute, men jag vill njuta av granen länge...Nästa vecka börjar jag jobba också, och då är det bäst om så mycket som möjligt inför julen är klart innan dess. Tror jag ska slå in lite klappar snart...

Kiss under the mistletoe

Charlie

Short update

Är en sväng hos mamma och lånar hennes internet. Har gått promenad runt sjön med syster och stannde här på vägen hem. 

 Ikväll ska det sista från gamla lägenheten flyttas över. Börjar bli riktig ordning i nya hemmet nu också. Iallfall i köket, sovrummet och i min garderob. Höll på och stöka jättemycket med den i går. Kommer bli såå fint när allt är klart. Känns toppen! Vardagsrummet är tyvärr fortfarande ett enda stort kaos, och kommer tyvärr fortsätta vara det till bokhyllan och Tv-bänken har införskaffats, tyvärr är de slut på lagret just nu. Buhu.

Det är mycket just nu... Flyttstök, nya jobbet som börjar nästa vecka?, skolarbete och julstök. Hur ska detta gå? Ja, det är en klurig fråga. Men det ska gå. På något sätt. Nästa år ska jag inte ha så här mycket förändringar i mitt liv på en och samma gång.

Nu ska jag kolla min mail och se om jag har fått några nyheter om jobbet!

Ciao

Charlie

Flyttstök och bakstök

Oh, är helt slut i både knoppen och kroppen efter dagens flytt. Nu är det mesta i den nya lägenheten, och det känns bra. Även om det tog tid... Stort tack till alla som hjälpte till! Ska flytta över de sista grejjerna imorgon. Det är verkligen kaos i nya hemmet, typ inget är på rätt plats och inget är uppackat. Men det löser vi en annan dag, ska väl se hyffsat ut till jul iallafall. Lär ju inte bli riktig ordning förrän vi tapetserat åtminstone sovrummet och målat min garderob (jag har storslagna planer för den, hoppas alla förhoppningar infrias). Känns spännande med nytt hem. Kommer inte veta vart jag är när jag vaknar imorgon! Jag flydde stöket till Danielle och Anton, där även Ellen är på besök (var en lång månad sen sist jag träffade henne). Nu sitter jag här och bloggar medan mina fina vänner bakar lussekatter. Mumselimums! Hoppas jag får smaka sen!


Puss puss

Charlie

Dagen före flytten

Idag har jag varit och hämtat nycklarna till nya lägenheten! Jag och Klas var och tittade på den en sväng för att fräscha upp vårt minne av den. Var ju två månader sen vi såg den senast och då var den möblerad. Den var mycket mindre än jag mindes den! Alla rum var mindre än i mina tankar förutom köket! God! Tapeterna i sovrummet var inte alls grå som jag mindes att de var när vi var och kollade första gången, då det dessutom var mörkt i sovrummet, de var ljusblå! Katastrof! I hate blue! Turligt nog var de fettfläckar på en vägg och två stora borrhåll på en annan, så förhoppningsvis får vi omtapetserat och får välja färg själva. Annars gör jag jobbet själv! (Med lite hjälp från mamma och syster?) Annars blir det nog bra. Ska bli kul och skönt att äntligen flytta. Är så trött på att bo i det här stöket. Längtar efter min walk-in-closet!

Tyvärr blir nog min blogg lidande av flytten, eftersom internet inte är inkopplat på nya stället än. Men håll ut så återkommer jag så fort jag kan. Om några dagar eller så! Nehe, dags att packa det sista. Fortfarande mycket som återstår!

Puss

Charlie