Inspiration



Är ensam hemma just nu med en sussande liten gosse och har tillbringat en stor del av kvällen vid
Gilla julen . Har hittat hur många nya favoritinredningsbloggar som helst. Jag är inspirerad till tusen både inför julpyssel och heminredning och så imponerad av alla fina hem. Nu ska jag försöka att inte sitta här hela natten utan i stället gå och lägga mig och drömma om ett eget hus eller iallfalll ett pysselrum. Just nu trängs mina kreativa prylar i lådor som är på tok för små och stökiga. Inte särskilt lockande och bra tillfällen för pyssel tycks sällan infinna sig. Stackars prylar, stackars mig. En vacker dag ska vi återförenas.
Min önskelista har förresten blivit en kilometer lång under den här kvällen. Jag längtar efter att gå på loppis imorgon.
Ciao!

Bild: IKEA

Så dumt

Här skulle jag egentligen visat de fina färgglada paketen jag och Klas har slagit in ikväll till Sixten som fyller år på lördag. Men mobilen eller datorn fungerar inte som den ska, så ni får tyvärr inte se några bilder idag. Trist. Fina som karameller är de iallafall, paketen. Oh, det ska bli så roligt att fira födelsedag på lördag! Är så pirrig att det nästan känns som om det vore jag själv som fyller år. Tror Sixten är lite pirrig han med. Det glittrar i ögonen när vi berättar att han fyller år på lördag. "Sistens födelseda, löörda!", säger han och ser förtjust ut! Älskade unge! Kan inte begripa att du ska fylla två år redan!
Nu ska jag sova. Har dugga imorgon.
Återkommer en annan dag. Ciao

Nystart

Måndag och ny vecka igen. Efter tenta i fredags med tillhörande tentafest med bästa klassen som var sjukt rolig, tokig och dramatisk och en helg med massa kärlek så har en ny kurs dragit igång idag. Alltid spännande. Den närmaste veckan är det nästan bara matematik på schemat, eller rättare sagt läkemedelsräkning. Det är roligt som omväxling. Helt ärligt. Jag gillar verkligen matte, i lagom doser. Sedan är det övrig kunskap om läkemedel som också ska pressas in i de små grå. Men jag ser fram emot det. Det här blir en rolig kurs och så är vi mycket i skolan och då får jag träffa mina vänner oftare. Jag är så glad att jag började läsa och lärde känna så många härliga människor.
Har varit en händelserik första dag på den här veckan så nu ska jag sova.
Night.