Halleluja!

Gissa vem som är världens lyckligaste just nu?! Jag! Jag har precis fått veta att jag har fått världens bästa sommarjobb! Jag ska tillbringa 9 underbara veckor på förlossningen i Eksjö, som undersköterska! Jag trodde aldrig att jag skulle bli så glad för ett jobb! Men jag har hoppat, skrikit och dansat av glädje och känner mig helt euforisk! Snacka om att jag inte kommer behöva lida av någon jobbångest! Jag skulle kunna göra det här gratis! Åhh, herre jävlar, vad jag är glad!
Nu blir det lätt att städa hela lägenheten för kvällens bjudning. Bästa klasskompisarna kommer hit på förgalej efter vi har varit på after-work. Vilken underbar kväll för fest!

Kärlek

För jag kan inte sikta med kameran när du kysser mig för jag blir fortfarande så svag i knäna.

 

Idag har jag och min kärlek haft ögonen enbart för varandra i 6 år! 6 helt fantastiska år! Kvällens planer med restaurang och bio ställdes in för hemmamys och kakbak med familjen för vår guldklimp blev plötsligt sjuk. Men vi får ta igen det snart. Ännu mer ska vi fira vår kärlek om exakt ett halvår, för då gifter vi ju oss! Men kärlek borde man fira varje dag, för det är det finaste som finns.


Intervju

Idag har jag varit på min hittills livs viktigaste anställningsintervju inför sommarjobb. Inte vilket jobb som helst, utan mitt drömjobb. Så mycket står på spel. Jag tror att det gick bra. Men jag vet inte säkert förrän nästa vecka. Håll tummarna för mig, snälla?

Nu är det skönt att det är fredag och myset börjar snart med tacos.

Trevlig helg!

Garderobsdetox

Igår fick jag ett riktigt ryck och började rensa som en galning i mina garderober. Bort med alla kläder som var för små, hade fläckar som inte gått bort i tvätten, var noppiga, hade gamla resårer som frasade eller inte blivit använda på flera år. Resultatet blev två överfulla kassar med kläder som inte längre passade i min garderob. Åhh, vilken lättnad! Det är lite kläder kvar som jag inte hunnit gå igenom än och förhoppningsvis ryker lite till. Det låter som jag inte rensat mina garderober en enda gång i mitt liv. Men faktum är att jag gör det minst två gånger per år. Inför våren och hösten. Både för att jag måste, annars skulle jag aldrig få plats med nya kläder, och för att det är som en mental utrensing också.
Nu har jag bara kläder jag verkligen använder och gillar. Härligt att bli av med tröjor som var coola och snygga på mig som sextonåring, men som inte är det längre och koftor som inte blir snyggare hur mycket jag än försöker noppa bort nopporna. Jag avskyr verkligen noppor. Noppor och smutsiga stövlar. Tyvärr är det svårt att hålla stövlarna i topptrim under årstider som denna, men jag försöker.

Nu väntar skogarderobsrensingen. Men jag drar lite på den. Eftersom jag vet att jag måste göra mig av med en hel del, då vi behöver utrymmet till annat...

Klänningen!

Klänningen med stort K till den stora dagen är inhandlad. Dock består den fortfarande bara av tre olika tygstycken med tillhörande dragkedja, sytråd och mönster i väntan på att sammanfogas till min dröm, av min kära mor. Åh, vad jag längtar efter att ha den färdig! Den kommer bli precis som min första vision av min drömbrudklänning! Hurra!