Jullov!

Vi blev klara med vår forskningsrapport igår, så nu väntar två veckors jullov! Hurra hurra hurra! Jag ska inleda det med att gå på en promenad i det vackra vintervädret med min familj!

Adventsbestyr

Hurra, det fanns lite underkläder från "Sonia Rykiel pour H&M" kvar till mig! Precis de jag ville ha med, fast jag hade kunnat tänka mig mer...Kanske kan det bli lite nätshopping också...Nu är jag tre trosor och två BH rikare och några hundralappar fattigare. Åh, de är så fina, mjuka och sköna. Riktigt nöjd med mina köp. För tidiga julklappar till mig själv, det är jag värd.
Vi hann med att baka pepparkakor idag också. Fast det blev bara två plåtar, sen tröttnade den lille "pepparbagaren" som först tyckte att det var jättekul att baka och det var ju mest för hans skull vi gjorde det. Men det var skojigt och mysigt och det spred en härlig doft i hela hemmet...Det gör susen för julstämningen!

Andra advent

God morgon! Ska strax gå och köpa grejer till frukosten. Sen ska jag till stan och försöka få tag på lite Sonia Rykiel-underkläder eftersom jag inte hann det igår. I eftermiddag ska jag, Sixten och mamma julbaka. Perfekt till andra-adventsfika. Det ska bli så roligt att baka med Sixten. "Ja ä peppa-bagare!" säger han, sötnosen.

Lördag

Senaste tiden har varit upp och ner. Jag har tänkt skriva så många gånger men annat har kommit i mellan och så finns lusten bara där ibland. Nu är det lugnare och jag lämnar det tråkiga bakom mig och fokuserar på ljuset istället.
För ovanlighetens skull har jag både minneskort och batteri i kameran, så jag passade att fota lite ikväll. Jag har har en skön hemmakväll som kontrast till förra helgens galej, som jag missat att skriva om...Det var en lyckad kväll iallafall.
Ikväll har jag lagt chokladmask i ansiktet, det är precis så härligt som det låter och fick mig att dofta och känna mig som en pralin.
Tidigare idag fick saker som jag tröttnat på, nya hem och jag tjänade in julklappspengar. Inte fel. Loppmarknad är så himla bra. Det är sällan jag går från en loppmarknad tomhänt, så även denna gång.


Klocka i teak till vårt vardagsrum


Tröja till Sixten