Material girl

Nummer 1, 4 och 5 på föregående lista är nu införskaffat. Mina leggings fann jag på Gina tricot och de sitter perfekt! Skoletterna har perfekt klack och tack vare att de är i skinn har jag redan gått in dem. Mitt hallon-thé smakar sommar och karamell och en kopp avnjutes varje kväll.


Leopardmönstrat har jag tittat efter på både tröjor och koftor. Men nu är nog siktet mer inriktat på en söt mönstrad väska istället. Får se om det dyker upp någon som stämmer med min bild i huvudet eller om den bara blir en "dröm".  Är också fortf. på jakt efter den perfekta röda nyansen på lack.

Jag har dock införskaffat andra vackra ting under den senaste veckan som inte var med på listan. Bl.a. svarta benvärmare, superhärliga och gosiga, perfekta till leggings och skoletter ( så slipper man visa strumporna). Är även ägare till den länge efterlängtade Chloé-inspirerade, stickade sv/v tröjan från H&M. Fashionistas knows what I'm talking about!


En auberginefärgad, tunn trikåpolojumper (snygg till både svart och grått) samt ett underbart vitt linne i vävd bomull med svart sidenband under bysten och svarta spetsdetaljer (känns ganska mycket Noa Noa och jag bara längtar efter att partaja i det) har också blivit mina!
 

I helgen hann jag gå på loppis (för äntligen var det en lördag då jag inte jobbade). Jag hittade en av mina favoritprylar -som jag visserligen redan har ett exemplar av men den här var en modell större- en nåldyna i siden i olika färger som är utformad som en rund kudde med små kinesiska dockor runt om. Förhoppningsvis ska den ge mig inspiration att ge mig i kast med symaskinen efter lång väntan.

Sedan hittade jag en ganska konstig sak egentligen, men som jag bara inte kunde motstå! En liten röd häst i gummi med svart man. Verkligen kitschig och superfin (jag har fortf. barnasinnet kvar ibland). Nu står den i bokhyllan, min fina lilla ponny.

Nya önske-saker har tillkommit till min lista:

  • Jag vill ha en ny höst /vinterkappa, gärna i ull och gärna röd.
  • Klänning till min morbrors nyårsbröllop. Där vet jag inte exakt vad jag letar efter, men det ska vara knäkort, lagom glammigt, gärna i aubergine, hallonrosa/rött eller asfaltsgrått. Matchande väska är också ett måste. Förslag mottages gärna!
  • Jag antar att mina skoletter inte tål att glida runt på när isen och snön kommer. Jag är i desperat behov av vinterstövlar. Jag har kasserat bort förra säsongens och står nu utan.
Ciao

Charlie


Kommentarer
Postat av: Danielle

Äntligen har du börjat blogga vännen! Nu ska vi bara få med Ellen (ringer och tjatar på henne varje dag). Hoppas du hänger med ut imorgon kväll, mavala har snygga (och prisvärda) lack i riktigt snygga färger, och ja, din chloé inspirerade tröja är gorgeous!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback