Kalaskväll

Igår hade vi och 5 av Sixtens vänner med familjer ett gemensamt 1-årskalas för alla barnen. Eftersom de allihop fyller med bara några veckors mellanrum, tyckte vi det var en bra idé att slå ihop oss och fira en gång för alla. Det blev väldigt lyckat!

Vi hade lånat en lokal, beställt exotisk planka och till efterrätt blev det hembakad tårta. Istället för att köpa fem paket till varje barn så köpte alla varsitt paket som sedan lottades ut bland barnen. Mycket bättre så, eftersom de ändå fick/får så många paket på sina födelsedagar. Det var ju mest en symbolisk grej med paket. Sixten fick ett badlakan med taxar, en badanka/handdocka och en orange BRIO-bil. Han verkar gilla alltihop. Vi gav magnetiska byggklossar i trä från BRIO som hans kompis Essie fick.

Väldigt mysig eftermiddag med god mat, trevliga människor och busiga barn. Snart är det dags för Sixtens alldeles egna kalas, men det blir ju först om nästan en månad.


Sixten får hjälp av pappa att öppna sina paket


Tågtårta med tomtebloss


Hela familjen!
(Den fina haklappen fick Sixten av Danielle redan när han låg i magen =) )




Kommentarer
Postat av: johanna

Vad mysigt! Vilken härligt idé att slå ihop. Tråkigt att jag inte kommer kunna vara med på sixtens riktiga kalas, men så är det när man bor långt bort.. Snart ses vi iallafall!

2008-10-28 @ 08:57:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback