Fresh!

Oh, det var uppfriskande med hundpromenad! Känner mig mycket piggare nu! Efter promenaden gick jag och köpte JP, mycket nöjd med resultatet. Bild på reportaget kommer senare om jag får?! Efter det fick jag gå ytterliggare en promenad för att gå till en mataffär som hade vad jag önskade. Gick nästan i två timmar sammanlagt. Var och tittade i en tygaffär också efter något glammigt tyg att sy julstrumporna i, utan resultat, hittade dock en massa fina band som jag ska ta en ytterliggare titt på när jag vet vad jag ska göra med dem.

Nu är jag mitt uppe i pannkaksstekning, ska koka soppa snart också. Det är ju torsdag! Känner mig som en riktig hemmafru. Har kommit på att jag ska göra hemmagjorda köttbullar också (godast) när det börjar lacka mot jul. Självklart egna lussekatter. Dock inte pepparkakor (affärernas är mycket godare) men kanske ett pepparkakshus, bara för att det är roligt. Jag och Klas gjorde ett kärlekshus för två år sedan, jisses, vad skoj det var. Men det självsprack efter ett tag.

Imorgon ska jag vara effektiv och städa hela lägenheten så att det blir fint till helgen (så man kan bjuda över folk?) och jag slipper städa på söndag!

Ciao

Hemmafrun

Kommentarer
Postat av: Nadja

haha japp en riktigt hemmafru !!! själv kan jag knappt koka makaroner :P

Postat av: Charlie

Nadja: Man blir så illa tvungen att lära sig att laga mat när man flyttar hemifrån om man inte bara vill äta nudlar. Fast jag tcker iofs. att det är ganska roligt att laga mat också och gjorde det även ibland när jag bodde hemma.

2006-11-16 @ 20:03:31
URL: http://konfekt.blogg.se
Postat av: tessi

jag skulle vilja ha en hund! en mops :D

2006-11-16 @ 20:22:06
URL: http://teeres.blogg.se
Postat av: Charlie

Tessi: Jag vill också ha en hund, en liten en, någon gång i framtiden. Men det är alldeles för tidigt än för mig att skaffa en ny, min hund somnade in för bara drygt 1 månad sen...

2006-11-16 @ 21:00:15
URL: http://konfekt.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback