Studier

Fick hem böckerna till min kurs idag. 4 av 5 iallafall. Så, nu har jag ca. 1000 sidor att sammanfatta på 5 sidor. + intervjuer och egna genus-obeservationer på 2 sidor. Låter roligt va?! Ska försöka att inte skjuta på den här uppgiften alltför länge. Vet hur jobbig ångesten är, vill inte uppleva det under flytten, nya jobbet och julen. Ska vara "vuxen" nu och ta ansvar. Men gymnasiet var verkligen a piece of cake i jämförelse med högskolestudier. Kom ihåg det gymnasieelever, njut så länge det varar.


skolböcker

Ciao

Charlie

Kommentarer
Postat av: Niki

nooo ='( säg inte att det blir värre! Jag som går på dumma juridik linjen dör redan nu...

Postat av: Charlie

Juridiklinje på gymnasienivå, det var något nytt?! Not bad. Ja, det är väl kanske olika från person till person. Jag tycker iaf. att gymnasiet var plättlätt i jämförelse med det här.

2006-11-13 @ 21:29:06
URL: http://konfekt.blogg.se
Postat av: Virraan.

Försöker njuta så gott det går :P men det känns inte bättre av å tänka att de blir värre sen, trots att man kunnat ana de :)

Lycka till me pluggandet.

2006-11-14 @ 02:59:46
URL: http://virraan.blogg.se
Postat av: Marina

Hi.
Take a look to my shoes...
Marina (from France)

2006-11-14 @ 08:06:30
URL: http://escarpins-marinamode.blogspot.com/
Postat av: Charlie

Virraan: Inte meningen att göra er deppiga. Samtidigt som högskolestudier är svårare är det också roligare (kanske inte uppgifterna, men iaf. lektionerna) eftersom folk är mer motiverade att lära sig där och läser frivilligt än vad man är när man går på gymnasiet.

Marina: I couldn't write a comment in you blog. Don't know why really? But I like that the shoes where in silver!

2006-11-14 @ 10:37:19
URL: http://konfekt.blogg.se
Postat av: Marcus

Jag har läst många olika kurser på högskolan och min erfarenhet är att det är väldigt olika krav från kurs till kurs. Vissa kurser är piece of cake (krävs i stort sett bara att man är där och sedan sitter och låtsas på något seminarium att man kan) och på andra så måste man verkligen sitta och läsa hela tiden för att klara. Sedan finns det såklart många kurser som är varken fågel eller fisk utan mittimellan.

2006-11-16 @ 10:37:41
URL: http://marcusmedmera.blogg.se/
Postat av: Charlie

Marcus: Kursen jag läser (5p) har varit väldigt rolig och inte alls ansträngande, fram till vi fick examinationsuppgiften som känns megastor och jobbig. Hade föredragit om de hade delat upp det i fler, mindre uppgifter istället!

2006-11-16 @ 12:35:38
URL: http://konfekt.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback